Hondenschool Kynero Locatie Rotterdam

De detectie cursus, puppycursus, neuswerk & fun worden bij de basis lessen gegeven in onze verwarmde ruimte in Rotterdam, nabij Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Delft eo. De gevorderden lessen zijn op wisselende locaties, zoals tuincetra, autosloperijen etc.

Onze locatie bevindt zich in het pand van Gordijn op de eerste verdieping. Wanneer u aan komt rijden rijdt u de parkeerplaats op aan de voorkant van het pand. U kunt aan de voorkant van het gebouw gratis parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht deze parkeerplaats toch vol zijn, kunt u ook aan de zijkant van het gebouw parkeren (na de bordjes met wegsleepregeling). Wij bevinden ons aan de rechterkant naast de receptie bij een rode deur nr 121 met ons logo erop. Het pand is te bereiken middels een trap op de eerste verdieping. Mocht dit een probleem vormen, mail ons dan even, dan kijken we naar een oplossing. Eventueel kunnen wij de hond tillen. Op doordeweekse dagen is er ook een lift aanwezig. Alleen de eerste 2 levels worden in dit pand gegeven. Vanaf level 3 maken wij gebruik van externe locaties.

Gevarieerde cursussen

Indoor ruimte

Voor alle rassen en leeftijden

Samenwerking baas en hond

Peroonlijke begeleiding

Puppycursussen

Doe mee met jouw hond!

Ontdek samen hoe je van jouw hond een speurhond kunt maken! Ga mee op stap in de wondere wereld van de neus van de hond en sta versteld van jouw eigen hond!

Wil jij samen met je hond de uitdaging aangaan?
Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor één van onze cursussen en ga direct aan de slag!