Hondenschool Kynero Locatie Barendrecht (nabij Rotterdam)

Bij de detectie cursus worden de basis lessen gegeven in onze ruimte in Barendrecht, nabij Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle a/d IJssel+, Delft eo. De gevorderden lessen zijn op wisselende locaties, zoals tuincetra, autosloperijen etc.
De basis lessen worden gegeven op Middeldijk 49 in Barendrecht in onze ruime blokhut en af en toe ook op wisselende locaties. In onderstaand filmpje is een handige route omschrijving te vinden. U kunt het beste parkeren in de nabij gelegen woonwijk. Hier vandaan is het enkele minuten lopen en komt u aan de achterzijde van de middeldijk aan.

Powered by gmapgen es & https://lnk.direct/7LxO

Onze locatie bevindt zich aan de Middeldijk 49 in Barendrecht. Deze is via het fietspad aan de zijkant te bereiken via de achteringang. Hierbij worden de beginnerslessen gegeven. De gevorderde groepen en honden trainen enkel op externe locaties.

Gevarieerde cursussen

Indoor ruimte

Voor alle rassen en leeftijden

Samenwerking baas en hond

Peroonlijke begeleiding

Puppycursussen

Doe mee met jouw hond!

Ontdek samen hoe je van jouw hond een speurhond kunt maken! Ga mee op stap in de wondere wereld van de neus van de hond en sta versteld van jouw eigen hond!Wil jij samen met je hond de uitdaging aangaan?
Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor één van onze cursussen en ga direct aan de slag!