Detectie Weekend Arnhem

Het eerste Detectie weekend in 2019 was een feit een een groot succes. Vandaar dat wij dit weekend volgend jaar zullen gaan herhalen. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Speurhondencentrum kynero biedt verschillende trainingsweekend aan het gehele jaar. Tijdens dit weekend gaan we de kennis verbreden over detectie en maken we stappen in de trainingen om jullie als team verder te helpen. We gaan hierbij naar unieke en bijzondere locaties zodat de detectie een extra dimensie krijgt. Hieronder kan je meer informatie vinden over ons weekend weg naar de regio Arnhem. In het submenu kan je meer informatie vinden over onze andere weekenden.

Tijdens het weekend in de regio Arnhem overnachten wij op een exclusief terrein. Hierbij hebben wij verschillende bungalows gehuurd. Daarbij heeft iedereen een eigen slaapkamer. De woonkamer is met 2 of 3 anderen gedeeld. Daarnaast hebben wij een groepsruimte waar gegeten kan worden of voor de ontspanning. In de groepsruimte blijven de honden aan de lijn. In het huisje kunnen de honden wel los. Bij een aantal slaapkamers kunnen de honden tegen een meerprijs van 15 euro op de slaapkamer. De hond kan ook in de woonkamer verblijven of in een bench. Er is 1 kamer waar geen andere honden in de bungalow kunnen. Deze is ideaal voor een minder sociale hond.

De kosten voor het weekend bedragen 425 euro. Dit is incl. verblijf, all in eten en drinken, workhops etc.

Vrijdag 13 maart - zondag 15 maart 2020 Weekend (Inschrijving nog niet geopend)

Programma 2020
Vrijdag 17.00: aankomst en diner. Avond bespreken plannen weekend, kort boxen training
Zaterdag: ochtend of middag groep workshop verlaten gebouw
Zaterdagavond: workshop honden massage
Zondag: ochtend of middag groep workshop oude gevangenis
Zondag 17.30: vertrek

Extra
Vrijdagmiddag: mantrailing: 25 euro per hond met handler
Maandagochtend: mantrailing: 25 euro per hond met handlerWil jij samen met je hond de uitdaging aangaan?
Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor één van onze cursussen en ga direct aan de slag!