Puppycursus neuswerk & fun Rotterdam e.o.

puppycursus Rotterdam Bij hondenschool Kynero uit Rotterdam (nabij Delft, Den Haag, Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis) hebben wij iedere vrijdagmiddag en zaterdag een puppycursus neuswerk & fun. Tijdens deze les van 45 minuten gaan wij spelenderwijs kennismaken met neuswerk, de basis gehoorzaamheid en de socialisatie. Het plezier tussen baas en hond staat hierbij voorop. We maken gebruik van verschillende uitdagende voorwerpen, zoals een tunnel, ballenbak, flessengame, geurproef, snuffelgame etc. De pup wordt hierbij niet alleen gesocialiseerd met verschillende vreemde objecten, maar krijgt daarnaast ook de basisbeginselen van het speuren mee. De puppycursus is geschikt voor alle rassen. Daarnaast is ook ieder niveau welkom. We passen de moeilijkheidsgraad aan.

Wij beschikken over een speciale verwarmde binnenruimte waar wij een speciale puppy playground hebben. Hier kan de pup ongestoord spelen en nieuwe indrukken opdoen.

Regio puppycursus: Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Maassluis, Delft, Schipluiden, Maasland, Den Haag, Spijkenisse, Maassluis etc.

Momenteel hebben wij geen puppygroep. Wellicht bieden wij dit in 2019 weer aan.

Instroom in de Puppycursus is altijd mogelijk. De cursus kan per 5 of 10 lessen worden afgenomen en kan met een certificaat worden afgesloten. De kosten zijn 100 euro voor 10 lessen. Daarnaast bieden wij ook bij u thuis puppycursus aan.

Vrijblijvend inschrijven

Via onze website kan je jezelf geheel vrijblijvend inschrijven voor de puppycursus neuswerk & fun in Rotterdam.


 
  puppycursus Rotterdam en Vlaardingen

Wil jij samen met je hond de uitdaging aangaan?
Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor één van onze cursussen en ga direct aan de slag!