Speel-o-theek Honden

Bij Kynero verhuren wij denkspellen, puzzels, snuffelmatten, ballenbakken voor honden. Wij verhuren onder andere de volgende merken: nina ottosson, Holt games, Trixie. Ons assortiment wordt iedere week aangevuld waardoor er altijd een nieuwe puzzel is. Daarnaast hebben wij spellen voor de beginnende hond, maar ook juist de die hard gamer.

 

Wat is een Speel-o-theek?

Bij een speel-o-theek kan je spellen van hersenwerk huren voor een week of langer. Hierdoor heb je niet iedere keer de kosten van een nieuw spel en blijft jouw hond uitgedaagd. We merken vaak dat een hond bij een spel snel verveeld raakt. Door vaak te wisselen, heb je iedere keer een nieuw spel.

Door denkspellen te gebruiken moet je hond de hersens gebruiken en worden ze mentaal dus uitgedaagd. Doordat je het binnen kunt doen, is het ook zeer geschikt voor oudere honden of honden met een lichamelijke beperking. Wij hebben klanten met honden voor de denkspellen en honden puzzels uit Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Brielle, Spijkenisse, Den Haag, Nootdorp, Berken en Rodenrijs, Capelle ad IJssel etc.

Een spel huren

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een spel te huren? Neem dan contact met ons op via het formulier.

 

Meer informatie

Spellen kunnen bij ons gehuurd worden voor een week of langer.


- 1 week: 2,50
- 2 weken: 4,00
- Maandabonnement onbeperkt wisselen: 12,50
- Borg: 30,00 (retour bij inleveren spel zonder beschadigingen en compleet)

Wij verhuren de spellen op de locatie van Kynero op de vareseweg in Rotterdam. Daar kunnen ze worden opgehaald op woensdagavond, vrijdag overdag of zaterdag. De overige dagen van de week kunnen ze op afspraak worden opgehaald in Vlaardingen holy.

Wil jij samen met je hond bezig zijn?
Huur dan nu je eerste spel en ga samen aan de slag!