Detectie Demo & Workshop

Hondenschool Kynero Rotterdam biedt demonstraties en workshops over detectie training aan. Wij verzorgen ook demo's op braderieen, feesten, partijen etc. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een workshop. Onze demo's duren 30 minuten met onze eigen honden en eventueel een jonge pup. Wij geven daarbij uitleg wat detectie inhoudt en demonstreren dit met interactie uit het publiek. Daarna kan de demo ook gecombineerd worden met een workshop waarbij mensen ter plekke kunnen deelnemen. Wij hebben alle spullen bij ons. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Daarnaast geven wij ook vaak op onze eigen locatie of juist extern een workshop. Tijdens de 1,5 uur durende workshop kan je kennismaken met wat detectie inhoudt. Hierbij maken we een begin met het aanleren van een geur en krijg je tips hoe je dit op een juiste manier begeleidt. Een workshop is met maximaal 4 deelnemers per sessie. De kosten hiervoor bedragen 25 euro per deelnemer, exclusief eventuele reiskosten.

Daarnaast bieden wij ook een workshop clickeren aan. Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan hoe het clickeren werkt, oefenen we de basis met de hond en passen we dit ook direct toe op een oefening uit de detectie of gehoorzaamheid. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten bedragen 30,-. Daarnaast bieden we ook een masterclass clickeren aan, waarin we dieper ingaan op het clickeren bij detectie en meer de verfijning opzoeken.Wil jij samen met je hond de uitdaging aangaan?
Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor één van onze cursussen en ga direct aan de slag!