Bedrijfsuitje met Honden

Het bijzondere en leerzame bedrijfsuitje met honden!

Willen jullie ook eens iets anders doen met teambuilding?

Tijdens de workshop werken met speurhonden krijg je inzicht in jouw gedrag en het gedrag van het team. Het werken met de hond geeft meer informatie over het individu, het team en bijvoorbeeld leiderschap. Wil je op een leuke en leerzame manier erachter komen wat jouw ambities zijn, op welke manier jij leidinggeeft, op welke manier jouw team samenwerkt en wat de doelen zijn? Dan past dit bedrijfsuitje helemaal binnen jullie bedrijf!

Personeelsuitje met honden werken

Mogelijkheden personeelsuitje honden

In overleg zijn allerlei vormen van uitjes mogelijk vanaf 3 uur per uitje tot maximaal een gehele dag incl lunch, borrel of diner.

  • 6-15 personen
  • GEEN ervaring met honden nodig
  • Zowel indoor als outdoor mogelijk
  • 3 uur tot gehele dagvulling in overleg
  • Verschillende doelen mogelijk
  • Ontspannen sfeer
  • Engelstalig mogelijk
  • Mensen met angst voor honden ook welkom
personeelsuitje honden Rotterdam

Detectie Cursus Rotterdam

Hondenschool Kynero geeft momenteel lessen detectie, nosebedience en speuren. Bij de detectie cursus worden de basis lessen gegeven in onze ruimte in Rotterdam (Waalhaven), nabij Barendrecht, Rhoon, Hellevoetsluis, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam eo. Op de locatie in Rotterdam hebben wij een groot speurhondencentrum van 3000m2 en zijn er allerlei mogelijkheden van zoekruimtes, zoals koffers zoeken, ruimtes screenen, verfijnd zoeken, auto zoeken etc. Op beide locaties kan je gratis parkeren op onze prive parking.

Onze locatie in Rotterdam is goed te bereiken met de auto. Je kunt gratis parkeren nabij het pand en de auto kan blijven staan op ons afgesloten parkeerterrein.

Neem contact op

Meer informatie

Wij geven 7 dagen per week bedrijfsuitjes in Rotterdam Waalhaven, direct naast de snelweg, maar wij komen uiteraard ook graag op locatie.

Nee, je hebt geen enkele ervaring nodig met honden.

De kosten kunnen wij bepalen aan de hand van de wensen en opties.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes of een afspraak maken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.